美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Welcome back !

子爵府

greentea000 發表於 23-8-6 18:55
你覺得香港買拼多多麻煩嗎?
我成日見拼多多價錢比淘寶平好多,好心動。
...

其實同淘寶一樣,可以用私集到港
另外幾個月前拼多多都開通咗香港集運,8月31前用 極兔 仲可免首重(¥9)到自取點,續重¥2.9/0.5kg
attach1/tmp/phpw8Gj8g
attach2/tmp/phpQGAoHJ

子爵府

greentea000 發表於 23-8-8 19:05
你覺得拼多多售後服務OK嗎?

淘寶留得住我主要係售後服務,京東就價格保護吸引我。

唔知你想買咩,我喺拼多多主力都係買平均¥30以下既嘢,都係生活雜貨類,同埋睇銷售+評價,未試過貨不對辦所以冇用過售後(就算有我都當跌咗錢)。暫時只係試過一次落咗單原來冇貨賣家都主動搵我退款。

京東種類比較少所以我好少用,最近見到有包郵想買一個炖盅但好多型號都冇得送香港。不過京東價保真係退到錢,而淘寶一鍵價保暫時未成功過!

子爵府

greentea000 發表於 23-11-18 16:50
幸福肌精華油我應該分唔到啦,不過我都有其他油用。

雙11期間同一個帳戶買咗2次金字塔眼霜就限購,依家可 ...

想問下眼霜¥14.9 點解你可以用¥11.9買到既?有券嗎?

子爵府

greentea000 發表於 23-11-18 23:15
我係用元宝兌換現金
圖1:由我的淘宝入去签到领现金
圖2:每日签到可以得到现金,今日係1.63元 ...

噢,我有幾萬個淘金幣,但冇留意呢個,感覺錯過了一個億

子爵府

greentea000 發表於 24-4-14 07:58
21支裝helius小紫彈都收貨啦,買之前問話係25年7月,收到係20250604。

呢兩盒會俾我媽同我姨,等我哋全部 ...

茶茶你好,我問咗你呢個賣家,佢而家會答2025年6月左右,再問佢有冇防偽qr code,佢答我乜都冇,但你張相又有喎,係咪唔怕可以照買?
我其實貪佢呢間¥99包郵到港

子爵府

greentea000 發表於 24-4-16 22:44
你留底圖1,如果收貨無防偽碼就申請「僅退款」!

你要用返內地字眼,防偽碼/二維碼(圖2),佢哋可能唔知咩 ...

謝謝你
我頭先都搵多次客服問清楚d, 佢地答實21枝盒裝係有防偽碼,所以我都買咗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊