嬰兒醫護

跳至

首頁
23456...11

尾頁

複式洋房

引用:我女四歲而家好左好多,有興趣pm我方法好容

原帖由 bobotiger 於 14-12-01 發表
我女四歲而家好左好多,有興趣pm我方法好容易又快。
可以pm我嗎?thx

複式洋房

回覆:小朋友長期鼻敏感,早上成日流鼻水打噴嚏,

可以pm我嗎,仔仔15個月大,一個月睇左7次醫生都唔好,睇李家仁話仔仔鼻發炎同鼻敏感,但食藥都無好到,見到都心痛

複式洋房

回覆 bobotiger 的帖子

Pls pm, tkx~

大宅

阿囡又係成日打乞次流鼻水,我剛見到x虎團購有部除塵蟎機$3xx, 其實呢啲有冇用??

洋房

回覆:bobotiger 的帖子

pls pm.

禁止訪問

大宅

可以 pm 我嗎?我仔又係朝朝溜鼻水

大宅

回覆:alphaomega 的帖子

我一家三口都有鼻敏感,老公最嚴重,亞仔另有敏感咳,屋企已經有埋哮喘藥同個mask,夜晚一咳多幾咳唔停就要聞,之前仲食咗幾個月青蛙藥,我亦斥資二萬幾買埋個部吸塵機亦係唔太ok,最後學你話齋,努力揾d天然治療嘅方法,一開始淨食supplements ,雖然抵抗力好d少病咗,但鼻敏感同氣管敏感問題依然,老公仲越來越嚴重,成日打乞痴打到口腫面腫,但好彩我朋友介紹咗我用純精油,我每日在家diffuse精油,又自己調鼻敏感配方嚟搽,而家老公同仔已好少打乞痴,連仔仔都三個月無再聞過氣,以前一咳就要用,唔係就會咳到嘔或咳到抖氣he he聲,我連去旅行都帶氣去,而家一咳搽油轉頭就無事繼續瞓,醒都無醒過,你如果都想找天然又有效的方法不妨可以試下,我好幾個fd試過都好得!

大宅

引用:Quote:keemic77+發表於+14-11-20+12:25+小

原帖由 alphaomega 於 14-12-03 發表
鼻敏感的原頭係致敏原,在香港多數是塵,塵蟎,毛髮等。我同老公都有敏感,所以個仔都 "敏感人",仔成 ...
我一家三口都有鼻敏感,老公最嚴重,亞仔另有敏感咳,屋企已經有埋哮喘藥同個mask,夜晚一咳多幾咳唔停就要聞,之前仲食咗幾個月青蛙藥,我亦斥資二萬幾買埋個部吸塵機亦係唔太ok,最後學你話齋,努力揾d天然治療嘅方法,一開始淨食supplements ,雖然抵抗力好d少病咗,但鼻敏感同氣管敏感問題依然,老公仲越來越嚴重,成日打乞痴打到口腫面腫,但好彩我朋友介紹咗我用純精油,我每日在家diffuse精油,又自己調鼻敏感配方嚟搽,而家老公同仔已好少打乞痴,連仔仔都三個月無再聞過氣,以前一咳就要用,唔係就會咳到嘔或咳到抖氣he he聲,我連去旅行都帶氣去,而家一咳搽油轉頭就無事繼續瞓,醒都無醒過,你如果都想找天然又有效的方法不妨可以試下,我好幾個fd試過都好得!

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 我的育兒心得勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

bobotiger 發表於 14-12-1 18:03
請pm我!謝謝!

大宅

回覆 bobotiger 的帖子

Pls pm thanks !

男爵府

monyshek 發表於 15-8-10 23:54
我一家三口都有鼻敏感,老公最嚴重,亞仔另有敏感咳,屋企已經有埋哮喘藥同個mask,夜晚一咳多幾咳唔停就要 ...
我想問係邊隻精油??

大宅

可以pm me? Tks

大宅

Pls pm me, many thanks!

大宅

引用:我一家三口都有鼻敏感,老公最嚴重,亞仔另

原帖由 monyshek 於 15-08-10 發表
我一家三口都有鼻敏感,老公最嚴重,亞仔另有敏感咳,屋企已經有埋哮喘藥同個mask,夜晚一咳多幾咳唔停就要 ...
Pls pm me!

大宅

畀面勳章

引用:我一家三口都有鼻敏感,老公最嚴重,亞仔另

原帖由 monyshek 於 15-08-10 發表
可唔可以講解下精油點用?乜野精油?

男爵府

虎到金來勳章

已pm你,謝謝!

心情勁好!

子爵府

引用:Quote:原帖由 bobotiger 於 14-12-01 發表

原帖由 laiwah617 於 15-09-29 發表
已pm你,謝謝!
pls pm, thanks

別墅

Can you pls pm me?

首頁
23456...11

尾頁

跳至