美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ctyying 發表於 12-9-16 23:12
想問係唔係要注冊先可click到网頁下面貨品圖片?
你指click圖片進入睇details?睇seller有冇set,唔係張張圖都有得click..

男爵府

Luv_kaka 發表於 12-9-16 12:45
想問下等級會趺ga??
明明6月仲係gold, 今日今變左new?
我估係...因為佢個condition 計last month credit

男爵府

hobb_2012 發表於 12-9-16 23:53
好多謝呀,我睇左好多次,但都搞唔掂我會再努力!!!

...
點唔掂,遇到問題可以係到問,bk好多jm可能識答你

男爵府

BK Milk勳章

回覆 misseleve 的帖子

我click Foreign Credit Card ,再click visa, 跟住pay.佢彈左四方出來,填visa card資料.再入到

再click activate now.o佢彈左呢d野出嚟(
We're SorryYour card is not eligible. Verified by Visa is not available for the card at this time. For more information, please contact your card issuer

Debbie媽  有冇另-張visa  發表於 12-9-17 06:43

男爵府

tallgirl810 發表於 12-9-17 00:51

我click Foreign Credit Card ,再click visa, 跟住pay.佢彈左四方出來,填visa card ...
似係未認證到喎...你咩銀行?hsbc好似係無法上網做要返bank搞..

男爵府

BK Milk勳章

渣打

大宅

我click Foreign Credit Card ,再click visa, 跟住pay.佢彈左四方出來,填visa card ...

你張咭要先登記 "verified by visa" 個功能. 要set password, 提示問題 ... 你不如上電了銀行睇下可否登記.

男爵府

BK Milk勳章

回覆 eternalflame 的帖子

登記左,打去銀行問都話張card無問題,唔知點解比唔到錢

男爵府

BK Milk勳章

我想問下各位jb,大家付款時都係會好似我咁做一次以上程序架

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

misseleve 發表於 12-9-17 00:33
你指click圖片進入睇details?睇seller有冇set,唔係張張圖都有得click..
還有個貨品相片度通常有幾mlx幾( )個韓國字係咪指幾多包或幾多樽?
仲有網頁上貨品價錢旁邊有個美金價錢,係指韓元唯起的美金兌換左架價嗎?

大宅

回覆:tallgirl810 的帖子

呢張卡用唔倒架,我之前都係,用渣打,之後個銀行職員話要上網登記左先可以網上購物

男爵府

引用:+本帖最後由+tallgirl810+於+12-9-17+11:55

原帖由 tallgirl810 於 12-09-17 發表

回覆 eternalflame 的帖子
係咪今日試都仲未得?
係會另外彈野出來link up visa/ master, 要入返password去cfm payment.
我反而是在淘寶遇過依個message,但因當時未認證

男爵府

引用:Quote:misseleve+發表於+12-9-17+00:33+你

原帖由 ctyying 於 12-09-17 發表
還有個貨品相片度通常有幾mlx幾( )個韓國字係咪指幾多包或幾多樽?
仲有網頁上貨品價錢旁邊有個美金價錢,係 ...
係呀,5mlx 10包/支etc
括號內的是美金單價,如用paypal就用個個美金price x你銀行當天rate

男爵府

tallgirl810 發表於 12-9-17 11:53
我想問下各位jb,大家付款時都係會好似我咁做一次以上程序架
我都遇到依個情況呀. 按"pay" 之後, 有個window 彈出黎要填信用咭資料, 填好晒, 但就無"CONFIRM " 個制比我按,. 我都吾知點比錢好. 但我已經登記左, secure code . 同check 過銀行話無問題.

男爵府

BK Milk勳章

回覆 水之藍 的帖子

我已經上網做左登記,仲過唔到數

Debbie媽  恒生我係打电話登記passward同網上理財密碼一樣  發表於 12-9-17 20:21

男爵府

BK Milk勳章

suisuisui 發表於 12-9-17 15:08
我都遇到依個情況呀. 按"pay" 之後, 有個window 彈出黎要填信用咭資料, 填好晒, 但就無"CONFIRM " 個制比我 ...
咁你之後可以付款嗎

大宅

引用:Quote:tallgirl810+發表於+12-9-17+00:51+

原帖由 misseleve 於 12-09-17 發表
似係未認證到喎...你咩銀行?hsbc好似係無法上網做要返bank搞..
我用HSBC card 網上認証ok

男爵府

tallgirl810 發表於 12-9-17 15:12
咁你之後可以付款嗎
吾得呀 ~~

大宅

樓主, 請問第二間既whoo既#134 whitening inetnsive係咪即係美白膏呀(重點去斑果隻)??

男爵府

colucolu 發表於 12-9-17 17:34

樓主, 請問第二間既whoo既#134 whitening inetnsive係咪即係美白膏呀(重點去斑果隻 ...
133,134都係 , 一個係獨立包裝,一個係一樽

首頁

尾頁

跳至