美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下幾多錢呀?幾多次?
原帖由 平安bb 於 10-4-15 23:03 發表
我星期二也見了第一次,我覺得好似有少少求其,見完也未完掌握到究竟要食咩,又話唔駛做運動配合住,我生完第一胎參加過米施洛,佢地畀既感覺認真、清楚好多。死喇﹗好驚今次減唔到添。 ...

大宅

營養師話要堅持,起碼脂肪比例達標先喎!所以不要放棄!
加油!!
原帖由 bbyylau 於 10-4-8 23:25 發表
我好驚自己又半途而廢呀........ 有無朋友可以交流吓呢?唔該晒

大宅

宜加点呀?

原帖由 bbyylau 於 10-4-8 23:25 發表
我好驚自己又半途而廢呀........ 有無朋友可以交流吓呢?唔該晒

民房

今日去咗米記,之前用咗好多方法都減唔到:-( 希望今次可以啦 而家128磅,我用Hplan約6000找2蚊減12-16磅,不過算啦,如果佢地都幫我唔到都無法 星期三去見營養師,我都想你們支持我
原帖由 rain621 於 10-4-9 00:54 發表
我想問下貴唔貴架?

大宅

:lol:
原帖由 凱文ma 於 10-4-18 21:33 發表
想問下幾多錢呀?幾多次? :lol:

究竟營匯點減? 減得開心輕鬆嗎? 我以前係美國跟d正式營養師減好輕鬆無壓力仲連m記都比食

大宅

之前都去過荃灣果間營匯見營養師,佢地真係幾pro架,一個月就減到6磅幾,而家仲keep住見,我嘅目標係20磅。

大宅

男爵府

hi,
please pm the member no. to me, thanks!

別墅

我要

別墅

努力

複式洋房

我都係JOIN營匯ga! 一齊交流下啦....

樓上要member no的, 我己經pm左你地喇.....

別墅

我地大家一齊努力

別墅

SAM女,你減肥成績如何?

複式洋房

我係3+1架, 而家仲有6磅要減 (total 減20磅), 但之前我好唔聽話ar! 成日偷食....故sign左成1個月....

之後果2個月再努力就減左14磅喇....而家仲發緊力...要追埋果6磅!! yeah!!!

複式洋房

各位好呀,本人原本係中大join左plan,都減左30lbs,見大家減得都幾好,想問下係地餐單係自己抽揀食物定係要食佢d指定食物,因為我唔食乳酪,西芹,同埋住元朗出想近d地方見,方便d嘛,謝謝!

複式洋房

原帖由 SAM女 於 10-6-25 18:24 發表
我係3+1架, 而家仲有6磅要減 (total 減20磅), 但之前我好唔聽話ar! 成日偷食....故sign左成1個月....

之後果2個月再努力就減左14磅喇....而家仲發緊力...要追埋果6磅!! yeah!!! ...

想問你的減肥方法係點? 有冇做運動?
2個月減14磅都唔錯喎! 可唔可以減到肚腩?

禁止訪問

大宅

我都想join, 我生完十個月啦, 都有諗過生第二個, 驚有啲成績就又大肚, 想生完第二個先正識減, 但我都想個plan係點, 通常target係幾多個月? 另外, 可唔可以pm埋個營匯member no 俾我, thanks

複式洋房

To Camey2000,
你係參加中大ar? 你個plan幾錢ar?
我的餐單係自己抽食物的, 但如果有時候, 佢見我減唔到磅, 佢就會指定1個星期要我跟足佢, 因為有時自己煮、自己揀都會過量左! (因為我唔聽話, hehehe....)
我琴日又磅左喇, 減多左3磅, 距離目標仲有3磅咋...好開心ar! 你的成績又如何ar??

To Chocomochi,
我的方法係以少食多餐的方式, 1日有成5餐ga, 頭果2個月都冇物做運動, 係呢個月(成個月)有做返運動, 我1個星期都會swimming4日ga! 其實都減到肚的, 因為食少左, 自然左冇甘脹, 但我諗如果要集中減肚, 真係要做d集中運動~~

To BBGirl2009,
我pm左個no#比你喇~~
我個plan係減20磅, 用4個月(3個月減, 1個月keep), 其實個plan幾長, 都係base on你要減幾多ga~~
你的target係幾多ar?

大宅

原帖由 SAM女 於 10-6-30 14:07 發表
To Camey2000,
你係參加中大ar? 你個plan幾錢ar?
我的餐單係自己抽食物的, 但如果有時候, 佢見我減唔到磅, 佢就會指定1個星期要我跟足佢, 因為有時自己煮、自己揀都會過量左! (因為我唔聽話, hehehe....)
我琴日又磅 ...

THANKS!我都係諗住20-25磅到

首頁

尾頁

跳至