美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ++ 香薰購物狂集中地 ( part 4 )

chong,

我今日買左野有幾隻, 不過個盒冇寫 no.......唔知係咪你要果 d 呀~

男爵府

mcmug,

check pm.

When will you visit me ar (tomorrow)?

伯爵府

godiva,

我之前比過 a/c 你架啦~
22/10 先比囉~

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

mcmug
聽日1100 - ok的, 想問下益達有無base oil賣?? quailty Ok嗎?? 同埋d油重嗎?? 因為我聽日要formal dress 1 whole day ar

mommom
去灣仔, 你梗係去入頭抽貨啦~~

godiva
你明天要過來嗎??

伯爵府

sand373,

應該係聽日架, 等我約埋佢地, 今晚打比你丫! :-P

伯爵府

mcmug ,

Why u 之前give a/c to me ar? ?-(

男爵府

多利是,

Do you want to take your diffuser tomorrow?

大宅

mcmug,

我係咪Lai Chi Kok區返工. Do you take MTR, if yes, I can pick the oil at Lai Chi Kok MTR station any time 09:00 - 17:00.

[quote]
mcmug 寫道:
多利是,

去唔去益達丫? 聽朝....around 11:00 好唔好?
咁我可以:

1. 拎油比你
2. 拎魚油比 pudding
3. 拎花水 & clay 比個 fd
4. 拎埋油比 mommom

唔知 sand373 & fm1128 係咪

大宅

mcmug,
你聽日會唔會經 tst mtr station around lunch time ? 如果得咁我可以拎油, if possible pls pm me, 因為你地好快就有好多 page.... 我無咁多時間,驚跟唔切 !!

去唔去益達丫? 聽朝....around 11:00 好唔好?
咁我可以:

1. 拎油比你
2. 拎魚油比 pudding
3. 拎花水 & clay 比個 fd
4. 拎埋油比 mommom

唔知 sand373 & fm1128 係咪

伯爵府

多利是,

我用過益遠 hazelut, rosehip 幾好呀~
我姑仔 d 朋友長期係佢度買 olive oil, 我自己就冇用過~
你聽日見工呀? 駛唔駛帶對波鞋去換?

伯爵府

多利是,

明天--我要收甲+做gel 手甲(First time)

so 唔陪你地玩lu

伯爵府

係唔係唔訂rost otto啦?
咁我要益達好唔好呢? 比d意見

仲有, 有咩方法可以用盡八角爐裡面的eo?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

godiva,

之前幫你買樽仔丫嘛! 冇記性!

男爵府

mcmug,

I think your tomorrow itinerary so busy...around NT, HK and KLN...

大宅

deleted (pressed wrong key)

伯爵府

tkoeasy,

聽日 lunch time 應該仲

伯爵府

vivienmak,

有咩方法可以用盡八角爐裡面的eo---

So easy

用剩好少的eo.
1.可倒落恒

伯爵府

godiva,

做 gel 甲好傷指甲架, 做開要成日做喎! 你本身 d 指甲會變軟, 一唔做好肉酸架!

大宅

mcmug 寫道:
chong,

我今日買左野有幾隻, 不過個盒冇寫 no.......唔知係咪你要果 d 呀~

McMug

You need to open the box to see ga. There are name and no. on the round base. Could you please check for me if you dont need them.

伯爵府

mcmug,

我有老年痴呆ma :tongue:

首頁

尾頁

跳至