美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 我終於參加左米絲洛!

見到你地個個互相SUPPORT, 真係想試吓JOIN, 我諗有人支持吓, 成功率會高D.
請問中環有冇分店?

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

Mrs Fong

我唸係因為體重關係o瓜; 我好重架!! 所以我需要多d calories囉; 咁咪要食多d囉!!

其實您都好好成積啦, 繼續努力啦!! 初初做運動真係幾辛苦; 習慣就好d架啦, 比心機啦!! 同埋如果太辛苦; 可以試下做原地踏步既運動; 但腳同手都要提高d; keep it on!!

大宅

Mrs.Fong

唔係有人監督住會好d架咩,瘦唔到會唔會俾營養師話架?

Mrs.Fong 寫道:
我下星期1-3要食三文治餐啦!!!! :lol: :lol: :lol:

多利是, 點解你可以食13塊咁多架????? 我只可以食9塊咋!!!!早上2塊, 中午4塊, 晚上3塊!

今日去msl, 上磅只輕左1.5磅...繼續努力!

不過, 我唔知係唔係好耐無做運動, 依家成日行, 右邊背部pat pat對上果位好痛...營養師叫我抖抖先...其實有少少開心(可以偷賴!) 但又怕前工盡費...
Elina

伯爵府

好媽媽勳章

super
中環係有的...電話係25260888

多利是
我今日個雞比餐....試左個新方法
去皮,用黑糊椒粒,蒜頭,檸檬汁去焗
無落鹽也好好味

水晶宮

ABCD媽咪

O! 好羨慕您有雞肶餐食呀 我今日仲要食三文治呀!!

另外想問下您; 點樣焗呀?? 需要用焗爐嗎?? 聽落好似好掂WOR~~

大宅

多利是

我又0黎加口 la。
如你無焗爐,都可以用西施飯煲架,姐係唔黏底0個種。
Elina

伯爵府

好媽媽勳章

elina...係?...點用飯煲呀?

doris..
係呀..用焗爐的....鬼叫呢排唔食得鹽咩
就不停想辦法去搵d味

大宅

大家要加油! 我join左米記4個月,減左34磅,仲上埋佢個"龍虎榜",雖然辛苦都係值得的!

大宅

ABCD媽咪

就直接放d 雞腿落去囉,按煲飯制,它會乾水就跳制架,想兩邊都脆就反轉再按制囉,不過似煎多過似焗,只係方便唔駛看火 jei!

beetle

噢!好羨慕啊!我未下到決心呀!
Elina

侯爵府

beetle,
你用咗幾多錢? 個course係幾耐?

伯爵府

好媽媽勳章

beetle
嘩....恭喜呀
其實...佢比你果d運動量
你有無做多過佢地比的呀?

elina
等我下次試下先...thanks

水晶宮

ABCD媽咪
Thanks, 我屋企無焗爐呀o

Elina
Thanks, 咁請問洗唔洗放水落個飯煲呀?? 唔會"痴"底咩??

elina 寫道:
多利是
我又0黎加口 la。
如你無焗爐,都可以用西施飯煲架,姐係唔黏底0個種。

大宅

多利是

直接放d 雞腿落去囉,按煲飯制,它會乾水就跳制架,想兩邊都脆就反轉再按制囉,不過似煎多過似焗,只係方便唔駛看火 jei!

#題外話#
係呢,你最近重有無食蒙牛奶片呀?如果我無記錯,應該係你教我去買gei,已經買過好多次啦,點知呢次買0個d 裡面係八角形ga,個仔話d味都有d唔同,好似少左奶味就加左甜味喎。

重有呀!Everybody,我隆重宣佈我約左米記29/3去分析呀,因今日睇到有coupon 呀,不過,其實唔知係米真係平左呢,它話$4xxx減24lb喎,呀!死啦,唔見左張coupon 呀!
Elina

侯爵府

elina,

請問邊度有coupon?

大宅

今期gei 忽週裡面gei 飲食xx呀,好彩e 家搵番 。
其實$4988 姐係=$5000

多利是

補充一句,個飯煲係防黏gei 先可直接放落去,要不,就要放些蔥墊底。

另外想問下你地,分析完係米要即刻決定join 唔 join 架?
係分期俾錢定一次過俾呢?
轆卡得唔得呀?
thx
Elina

伯爵府

好媽媽勳章

係呀...分析完就要決定join唔join架啦
某些卡有免息分期...你可去check下
可look卡...如果唔look卡分期就要先比六成錢先
才會開始的
分析係要比五十蚊架
不過有d佢地出的書入面有coupon...二十元就ok了
等我去check下還有無二十元coupon先

水晶宮

elina

哈哈! 關於蒙牛奶片; 我有另外1個朋友也說她買的跟我買的不一樣; 是起角的; 其實我無食好耐啦; 因為米記要介甜; 有糖既野唔食得!! 但我d細路就有食; 我係我樓下千色店買左3盒; 都唔係起角架

您又join左呀?? 咁一起努力啦, 有伴一齊分享易成功d
我今晚見營養師; 三文治餐對我無咩反應; 所以個營養師轉了1個較低calories既餐單比我; 仲要我做多d運動; 因為要用運動去提升metabolic rate; 佢仲話食少d都得; 但唔可以長久; 因為身體好快適應; 新陳代謝又會慢返; 所以一定要多做運動; 請問大家有咩運動好提議?? 咩時間同做咩好呀??

elina 寫道:
#題外話#
係呢,你最近重有無食蒙牛奶片呀?如果我無記錯,應該係你教我去買gei,已經買過好多次啦,點知呢次買0個d 裡面係八角形ga,個仔話d味都有d唔同,好似少左奶味就加左甜味喎。
重有呀!Everybody,我隆重宣佈我約左米記29/3去分析呀,因今日睇到有coupon 呀,不過,其實唔知係米真係平左呢,它話$4xxx減24lb喎,呀!死啦,唔見左張coupon 呀!

水晶宮

hi, beetle

好叻wor, 咁成功 可唔可以分享下有咩心德呀?? thanks!

beetle 寫道:
大家要加油! 我join左米記4個月,減左34磅,仲上埋佢個"龍虎榜",雖然辛苦都係值得的!

大宅

ABCD媽咪

唔駛搵呀,今次有埋免費分析'gei 'coupon 'tim'呀!

ABCD媽咪 寫道:

等我去check下還有無二十元coupon先

多利是

d 蒙牛片原本無甜味架,不過我都怕個仔成日食會肥呢!

重有我都未正式join架,頭先個仔就話我駛咩俾錢人賺喎!唉!我怕我一個難敵佢兩仔爺gei反對。
Elina

伯爵府

好媽媽勳章

ELINA...OH...抵喎..
你去邊間做呀??

我今日去左msl啦....今日係第三十日
減左七磅半
加~~~~~~~~~~油~~~~~~~~~~各位!~
我仍有二百四十日減
哈哈哈

首頁

尾頁

跳至