美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: ++ 香薰購物狂集中地 ( part 4 )

sand373,

琴晚梗係溫唔晒書啦~
rate 係 7.93, 你 total USD 52.69 x 7.93 = HKD 417.8

伯爵府

sand373,

你拎油時入面會有好詳細既 invoice~

大宅

kristy-mummy
如果我搭你攞iherb eo, 我可以在元朗那裡找你,
我今鑊諗住唔好煩我老細, 佢
屋企d未用完, 又買油!!!佢實咁講

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

mcmug
係呀~? 我真係有訂rose hip架, thanks!
我真係老人痴呆得嚴重

godiva
我發覺得塊面開始有d鬆, 有咩方可強效改善呢??

伯爵府

calamus,

你答佢係唔同重類架嘛~ 咁佢可唔可以淨係著一件衫丫! 著爛先買!

男爵府

mcmug,

sorry ! sorry! I know the exchange rate is 7.93. However, I cant match with your excel file wor.....
Referring to your file, my total cost is $50.8. The difference is postage fee? I've 10 items ? I'm afraid I make mistake to my friend ar...
Sorry Sorry to bother you ar....

mcmug 寫道:
sand373,

琴晚梗係溫唔晒書啦~
rate 係 7.93, 你 total USD 52.69 x 7.93 = HKD 417.8

大宅

有d d唔開心~~~
頭先係0412見有個媽咪bingo左, 話唔要
我好憎呢亭行為!! 自己2個人happy完, 出左事就謀殺
殺左一個可愛的bb!!!

15歲咩???唔細啦, 唔通唔識避咩???
點做人父母??一d責任感都無

男爵府

mcmug,

ok la...I check it when I get the invoice la...

伯爵府

calamus,

15歲 ---have BB???

大宅

我老公心目中d野係有quota
佢見個鞋櫃full, 就"吩咐"我買一對就要dum一對
mcmug 寫道:
calamus,
你答佢係唔同重類架嘛~ 咁佢可唔可以淨係著一件衫丫! 著爛先買!

伯爵府

sand373,

因為最後 iherb 比得 6% discount, 佢巳經取消左 10% discount 呀~

水晶宮

mcmug
同你傾完tel, 咁我無咩買, 又唔想去益達啦, 不過我想買1支馬鬱蘭; 你可唔可以幫我買呀??

咁不如你將我d油放你姑仔到啦, 佢住土瓜灣, 好方便取的~~ thanks!

sand
咁我聽日唔過大海啦, 再約你取爐啦, thanks!

男爵府

go back work la....bye bye

大宅

no no
我覺得15歲去落仔我都明白多d
但佢地就唔係咯
godiva 寫道:
calamus,
15歲 ---have BB???

伯爵府

多利是,

U use < 有彈性&有光澤 >方可收緊.

basil 1 drop +fennel/frankincense/patchouli 1 drop +rose 1 drop add rose Hip Seed /Grape Seed oil 2ml,sweet almond 8ml

水晶宮

calamus
我老公同你老公一樣~~ 好q煩的, 成日e e o o, 成個阿伯咁:-x

[quote]
calamus 寫道:
我老公心目中d野係有quota
佢見個鞋櫃full, 就"吩咐"我買一對就要dum一對

伯爵府

calamus,

ic

咁就真係抵

伯爵府

sand373,

subtotal : 54.14
less 6% : 3.248
plus postage: 1.794
Grand total ; 52.69 x 7.93 = $417.8

伯爵府

多利是:

岩岩搵左姑仔, 佢住高山劇場果邊呀~
佢話你行過去 10 mins 咋!
我聽日比油佢, 你自己約佢拎, 每日 12-2:00 佢冇咁早起身架, ok?

伯爵府

[size=small]加入 page 1

godiva 寫道:
多利是,

U use < 有彈性&有光澤 >方可收緊.

basil 1 drop +fennel/frankincense/patchouli 1 drop +rose 1 drop add rose Hip Seed /Grape Seed oil 2ml,sweet almond 8ml

首頁

尾頁

跳至