嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Huggies 尿片勁漏屎

我個囡可能食人奶關係, 啲屎比較希, 朝朝都漏屎要由頭換到落腳 , 究竟係size問題定係quality問題? :-(

請赐教

男爵府

Re: Huggies 尿片勁漏屎

可能係size既問題,我仔仔一個月開始用Huggies都冇問題喎

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔未滿月時都係用Huggies勁漏尿~
之後我就用Pampers~
但大大下到依家用Huggies又幾好~
因Huggies size係大過Pampers,係咪唔岩ize既關係呢?

大宅

我個囡而加四個月 6 kg, 用緊 s 碼!
睇個袋話7-11kg先用中碼??

民房

要轉大一個size

大宅

我個阿B又唔係
佢用pumpers勁漏屎
我就同佢用huggies, 我覺得佢既橡筋幾好

別墅

可能著得唔好移位, 我亞B以前都試過! 當你同佢著完條片, 記得拉好patpat及大脾罅之間的邊位, 咁就會好D呀! 至到依家我亞B一歲多都未再試過! 你睇吓得唔得!

子爵府

應該要轉大一個size,我都係餵人奶,bb3、4個月大之前,日日都漏屎架 食咗固體食物就好好多(poo poo杰d),試過好多片片都係咁,加上我bb每次都疴好大'督' 其實pampers棉柔幾好,算漏得最少喇!

男爵府

拉好patpat及大脾罅之間的邊位,咁就會好D呀!
好大關係嫁,好好多嫁•
[quote]
雲妮媽媽 寫道:
可能著得唔好移位, 我亞B以前都試過! 當你同佢著完條片, 記得拉好patpat及大脾罅之間的邊位, 咁就會好D呀! 至到依家我亞B一歲多都未再試過! 你睇
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

複式洋房

I used this diaper since my delivered my child. OK, no problem, no leaking.

首頁

尾頁

跳至