開倉報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

置頂搵唔到啊! 謝謝

公爵府

clarasun 發表於 12-12-26 14:26
置頂搵唔到啊! 謝謝

27/12 ~ 13/1 @ 土瓜灣

http://www.cherry-italy.com/html/news.html

公爵府

我收到單張有 $ 599 (any size same price) , 90% 羽絨被
跟住去 Cherry 門市問下, sales 話開倉賣既係次貨或一田個隻特價被, 冇門市咁靚質地, 請問有冇 JM 以前開倉去買過 Cherry 羽絨被?
質數如何?

thanks

子爵府

回覆 yeikaki 的帖子

伯爵府

yeikaki 發表於 12-12-26 23:09
我收到單張有 $ 599 (any size same price) , 90% 羽絨被
跟住去 Cherry 門市問下, sales 話開倉賣既係次 ...

等我答你.
我先在吉之島買左條 70%, 感覺質量算係咁, ok 唔錯, 用時 feel 到條羽絨被有做好防漏功能 (感到入面好似有浸膠包實), 而且無嗅.
但係唔知點解覺得唔夠暖 lor. 可能是自己問題.

咁舊年我見開倉 90%, 好似就係 $599, 我見用開70%質料 ok, 咪買條開倉 90% 用 lor.

但對於我而言, $599 唔係一個抵既價錢, 佢係一分錢一分貨既價錢.
首先蓋上身已 feel 到唔同咁, 起碼入面好似無左浸膠, 易甩毛 (不是嚴重, 但失望). 而且入面 d 毛好似蓋蓋下 d 毛好似走位咁, 會感覺 d 毛係條被入面分佈不均. 仲有, 佢既嗅味都幾嚴重!!! 不過就夠暖的.

其實如果不嫌三嫌四的人, 當然 $599 買到呢條被, 也是不錯的選擇.
只想告訴大家, 開倉品質是跟百貨公司賣的不同. 要有心理準備, 不要過份期望.

禁止訪問

回覆:各位有冇cherry 開倉資料呢?

禁止訪問

男爵府

我唔係想買被,我想買上個月一田大減價時299一套的床單連被袋,上次miss左冇買,唔知今次開倉同一田特價的係咪一樣呢!

子爵府

回覆:各位有冇cherry 開倉資料呢

想買套新床單比亞女, 唔知3尺幾錢?

公爵府

Chamo 發表於 12-12-27 00:26
等我答你.
我先在吉之島買左條 70%, 感覺質量算係咁, ok 唔錯, 用時 feel 到條羽絨被有做好防漏功能 (感到 ...

嘩, 原來咁樣, 咁佢開倉有冇 d 靘 d 既都做減價 ?
佢話單人 ~> king size 都係 $599
咁重量是否一樣 ?
我想買單人 only, 如果 5 同重量的話, 咁 king size 咪會抵 d ?

象牙宮

clarasun 發表於 12-12-27 00:59
我唔係想買被,我想買上個月一田大減價時299一套的床單連被袋,上次miss左冇買,唔知今次開倉同一田特價的 ...
千色有多啦A 夢及小新特價.

象牙宮

其實所有開倉都係買d 有問題,退貨或過季款式.

珊瑚宮

昨天在先施買了70%羽絨單人被990,送被袋一張,小兒用了幾暖。

大宅

畀面勳章

引用:我唔係想買被,我想買上個月一田大減價時29

原帖由 clarasun 於 12-12-27 發表
我唔係想買被,我想買上個月一田大減價時299一套的床單連被袋,上次miss左冇買,唔知今次開倉同一田特價的 ...
有叮噹同小新呀,但比一田貴少少,要$320,但我買了加大,所以覺得都抵買

大宅

畀面勳章

引用:想買套新床單比亞女,+唔知3尺幾錢? +

原帖由 801 於 12-12-27 發表
想買套新床單比亞女, 唔知3尺幾錢?
360針

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

多人嗎???

侯爵府

仲有冇其他呢? 今次有冇D 7XX 針4件裝呢? 雙人加大價錢係幾錢套呢?? 唔該.

大宅

畀面勳章

rolandbb 發表於 12-12-27 16:49
仲有冇其他呢? 今次有冇D 7XX 針4件裝呢? 雙人加大價錢係幾錢套呢?? 唔該.
有560,760,1100,1600針,冇留意幾多錢,唔算多人去得過

侯爵府

回覆 christyshek 的帖子

Thank you !!!!!!

大宅

畀面勳章

rolandbb 發表於 12-12-27 16:56
回覆 christyshek 的帖子

Thank you !!!!!!
我係個網址睇到

首頁

尾頁

跳至