自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

回覆樓主:

搵個伴唔係唔好,但搵個只係晾水既女人,就一定唔好。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

咪放長眼睇下係真入定假入日久見人心

珍珠宮

加菲貓3 發表於 24-5-16 09:51
一個勁過後生仔既人,佢話無你都唔好信。未話死老婆,就算老婆在生時,都難保佢無去玩 ...

珍珠宮

Ella6677 發表於 24-5-16 11:28
「前妻」

唔系前妻,系亡妻,你用詞好啲好唔好?

40885338    發表於 24-5-16 22:05

複式洋房

gm147 發表於 24-5-16 11:14
佢喪偶九年應該冇沙沙滾,否則一早同仔女反面了,而且叫雞都要錢唔難比仔女發現,我覺得佢要面依家似落唔到 ...

我都覺得河馬大鑊啦,錢無咗仲要啃埋呢條老嘢,今次偷雞唔到蝕喳米,不過佢自己攞嚟,抵死

子爵府

moonlight9198 發表於 24-5-16 11:46
搵個伴唔係唔好,但搵個只係晾水既女人,就一定唔好。

呢個年紀... 年紀相若既單身婆婆, 巿場少之又少, 就算有誰又能確保係真愛? 一身病痛都唔知邊個照顧邊個.

有錢梗係揾一個後生既照顧自己架啦, 男女都咁話.

一把年紀你就想有人無條件同你執手尾, 唔係太過份都惟有隻眼開隻眼閉...

無追呢個CASE, 我覺得有錢喪偶男, 係都咁上下..真係貪你老咩, 大家都知乜事架啦...

珍珠宮

減齡達人勳章

6dc74eb80a7f47 發表於 24-5-16 11:58
我都覺得河馬大鑊啦,錢無咗仲要啃埋呢條老嘢,今次偷雞唔到蝕喳米,不過佢自己攞嚟,抵死
...

佢離婚當食生菜,反正已經有幾十萬拎咗,過幾個月發現都係cap唔到油水,自然會離婚,30萬服侍一條老虫,都抵過做企街,阿嬸做企街一個客人收200元咋

珍珠宮

佢喪偶九年應該冇沙沙滾,否則一早同仔女反面了,而且叫雞都要錢唔難比仔女發現,我覺得佢要面依家似落唔到 ...

何伯大男人性格,要面唔輸得,認叻認屎認屁,系鏡頭前連自己性功能能力都吹噓一番,又話自己十幾歲就出嚟行走江湖睇人好準唔會被人呃...一番番說話死撐自己無錯
我自己覺得何伯咁咸濕邊會咁忠心呀,有老婆時已經出軌叫g了!好多男人都有呢個,好多老婆唔知咋!叫雞只是2,300蚊一次咋!有限錢,老婆子女都唔會知啦!何伯佢話自己無搵女人,我唔信囉!9成9有!男人通病:死雞撐飯蓋,打死都唔認!

珍珠宮

hellomiki 發表於 24-5-16 12:04
何伯大男人性格,要面唔輸得,認叻認屎認屁,系鏡頭前連自己性功能能力都吹噓一番,又話自己十幾歲就出嚟 ...

講真睇咗咁多集東張,感覺到阿伯後生都有滾….吹噓自己有錢重要犀利過啲後生,佢梗係算臨老入花叢

水晶宮

加菲貓3 發表於 24-5-16 09:51
一個勁過後生仔既人,佢話無你都唔好信。未話死老婆,就算老婆在生時,都難保佢無去玩 ...

咪係,講到自己咁勁

男爵府

臨老做老襯/水魚啱啲

珍珠宮

Jameskey 發表於 24-5-16 12:03
呢個年紀... 年紀相若既單身婆婆, 巿場少之又少, 就算有誰又能確保係真愛? 一身病痛都唔知邊個照顧邊個.
...

有個post類似問如果自己早走想唔想c6再娶,大部分bk jm話希望c6再娶,有人可以照顧c6,我自己覺得除非男人4,50歲會搵返差不多年紀女性,男人去到70古來稀年紀再搵女人的話,大多唔會再系差不多年紀了!一定後生2,30年,即何伯河馬/提款基一樣,跟得70歲阿伯嘅女人大多數貪男人有錢和早登極樂
如果問我,我就唔希望c6去到6,70歲都搵女人再娶,臨老入花叢,我覺得大多數肯同阿伯結婚嘅女人大多數都系有目的性的

大宅

6dc74eb80a7f47 發表於 24-5-16 11:58
...

點會呀!何馬醒目 立即結婚,就算阿伯死咗 她都係合法繼承 可法律上追討阿伯一半錢財。哀啲還可以申請法緩用納稅人嘅錢打官司。
睇完昨晚東張最可惡先係個阿伯,自私又自大 完全冇諗過自己仔女子孫

珍珠宮

nldw2012 發表於 24-5-16 12:25
點會呀!何馬醒目 立即結婚,就算阿伯死咗 她都係合法繼承 可法律上追討阿伯一半錢財。哀啲還可以申請法緩 ...

x2,牛唔飲水唔㩒得牛頭低,何伯先系最賤果個,自私又自大,連自己子女都唔要,寧願要色! 咸濕阿伯

大宅

天貓 發表於 24-5-16 12:11
講真睇咗咁多集東張,感覺到阿伯後生都有滾….吹噓自己有錢重要犀利過啲後生,佢梗係算臨老入花叢:laugh2c ...

一定有滾啦

子爵府

hellomiki 發表於 24-5-16 11:54
唔系前妻,系亡妻,你用詞好啲好唔好?

喂呀,你好正

子爵府

...

所以鏡頭前喊到死死下,心諗:呢獲捉蟲了

子爵府

何伯賺左啦、 何太蝕到突。

男爵府

hellomiki 發表於 24-5-16 12:38
x2,牛唔飲水唔㩒得牛頭低,何伯先系最賤果個,自私又自大,連自己子女都唔要,寧願要色! 咸濕 ...

佢真係比河馬更賤格!
係咪人老左就係甘完全唔聽人講以為自己啱晒

男爵府

chindy-chu 發表於 24-5-16 09:18
如果佢喪妻之後,有出去玩吓女人,出下火,會唔會冇咁容易俾人落迷湯?

你真係信佢無食散餐

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊