自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

laukkk 發表於 24-5-15 18:31
今日睇小紅書有人爆料,唔知真唔真,話對龍鳳鈪係何伯亡妻買定黎俾細仔新抱,點知呀伯攞咗去俾河馬,所以 ...

咁爆

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

2月20號拎走晒450萬,點解之後阿伯仲有幾十萬買錶、買介指?
何生應該仲有其他戶口

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

sasalic 發表於 24-5-15 18:39
勁,我都唔明白,點解今日仲會有人覺得啲仔女唔啱,一蚊都唔應該比佢

仲有人覺得仔女謀家產啦,簡直無言

果幾百萬,可能自己媽媽都有份儲,或者部分係遺產嚟,而且個伯伯可能都未對媽媽咁好,所以先會咁絕情

琥珀宮

hothotwater 發表於 24-5-15 18:34
一齊冇耐就想謀人副身家,仔女一定唔順氣阿媽有份慳返來既錢俾個外來女人攞晒啦
...

我同我老公講,如果我死先就算佢揾第二個都唔可以再結婚

伯爵府

ychan^ 發表於 24-5-15 18:18
睇完幾輯東張完全睇得出新何太系大話精:
-話自己46歲(結婚證書系43歲)
-話自己識咗何伯1個幾月提出結婚 ...
嘩,即係識左幾日,已經同亞伯發生關係。 亞河馬都好急喎

伯爵府

laukkk 發表於 24-5-15 18:31
今日睇小紅書有人爆料,唔知真唔真,話對龍鳳鈪係何伯亡妻買定黎俾細仔新抱,點知呀伯攞咗去俾河馬,所以 ...

今日東張條片喺YouTube上有個人留言爆料,話河馬以前響深水埗髮廊同人做按摩,額外服務三百蚊一次

333s    發表於 24-5-15 19:38

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

bufferzone 發表於 24-5-15 18:54
同意,何太果個係新款盒

係近五年買先有新盒

伯爵府

回覆樓主:

3月先同河馬註冊,隻肥野剩係個身都幾十萬,再攞100萬,呢啲錢仲要係同阿媽剩落,咁樣洗錢法我做仔都心up ,呢啲甘既老豆,快啲趁地冧

珍珠宮

aidan08 發表於 24-5-15 19:07
今日東張條片喺YouTube上有個人留言爆料,話河馬以前響深水埗髮廊同人做按摩,額外服務三百蚊一次
...

咁嘅尊容都300

伯爵府

laukkk 發表於 24-5-15 19:10
咁嘅尊容都300

深水埗都係阿伯樂園啦,D阿伯求其係女人,有嘢榨手,嗲聲嗲氣已經好滿足啦。

子爵府

stagea 發表於 24-5-15 18:24
介紹男人,唔係唔記得,河馬答(無印象)

噢,我改番「無印象」先,tks

子爵府

kk135788 發表於 24-5-15 18:34
哇 你寫咁多嘢都幾認真下

政府話提子....提防騙子呀!

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

哇!你邏輯真是好強,一目了然

象牙宮

hct300 發表於 24-5-15 16:43
東張西望丨何伯大仔疑發聲!斥父不曾送貴重物給亡母 450萬非全由父賺取:阿媽同佢捱返嚟

TVB節目《東張西 ...

何伯大仔指:「唔知係我阿媽保佑定報夢,可以係隻『河馬』;我老竇攞錢之前
老竇攞錢之前,我細妹已經早著先機,唔洗比隻『河馬』得逞。

表示:「啲錢係我阿媽同佢捱返嚟,同我哋仔女畀嘅家用,我阿媽好慳,買餸都會格價先買,所以我哋唔容許我哋阿媽死慳死抵返來啲錢

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

我無集集睇, 依個timeline 好詳盡.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ychan^ 發表於 24-5-15 19:13
噢,我改番「無印象」先,tks

河馬口述用字真係一本生肉字典

象牙宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

最哽耳係何伯叫亡妻做前妻個老婆之前同你捱,過咗身你搵到隻貪錢河馬就叫佢前妻,啲錢仲想益隻河馬,我係佢啲仔女唔嬲就假

珍珠宮

stagea 發表於 24-5-15 18:28
等前夫出嚟爆料

二婚老公係老人家已經過咗身

Love and Kindness are never wasted.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mandy952 發表於 24-5-15 17:22
其實續弦唔係問題,問題係應該揾個正常嘅
譚道德就係一個好例子,仔女都好支持佢再婚
...

正常應該搵番差唔多年紀,搵個伴

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊