自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

傳聞話仲有得捉,原來係真

wcpcelia    發表於 16-12-3 20:17

侯爵府

我個女捉到,但我同我個仔捉唔到...

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆:今日仲有百變怪捉到

我咁耐都捉唔到

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我捉極都捉唔到, 唯一一隻係亞仔幫我捉既

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

呢隻野限定架??

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有,CP好細

公爵府

2024年龍年勳章

仲未捉到

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆 honeyBB 的帖子

睇完呢個POST即刻捉到隻波波變CP177百變怪

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投

重未捉到

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

捉到第二隻喇,不過今日果隻 cp 得93,之前果隻4佰幾

子爵府

未遇過 :(

翡翠宮

未捉到

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

前2日先喺屋企捉到咋!
之前喺街捉過百隻都無變到

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

之前捉到10隻,過咗活動之後未再捉到,最高果隻cp378,跑緊儲糖power up, 現在捉咗142隻精靈,仲爭隻貝貝龍,成日都碌唔到10km蛋

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

捉左4隻

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

penpen 發表於 16-12-3 23:25
之前捉到10隻,過咗活動之後未再捉到,最高果隻cp378,跑緊儲糖power up, 現在捉咗142隻精靈,仲爭隻貝貝龍 ...

我都碌唔到

penpen    發表於 16-12-5 19:25

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

剛剛在家捉到第一隻,雖然得10CP

lmy

複式洋房

引用:剛剛在家捉到第一隻,雖然得10CP

原帖由 cherry媽咪 於 16-12-04 發表
剛剛在家捉到第一隻,雖然得10CP
佢係咩變架?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+cherry媽咪+於+16-12-04+發表

原帖由 cheerfulgarden 於 16-12-04 發表
佢係咩變架?
蝙蝠

lmy

首頁

尾頁

跳至