自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

一索得男,潮州佬最開心.恭喜

男爵府

你地唔覺得係"各取所須",男要仔 (40幾歲啦!,女要$)。對梁小姐來說唔結婚沒有什麼緊要,佢一定有$楂手!

男爵府

之前聽梁c浩節目的師傅, 說有人
請泰國師傳, 整左d 屍油揸面令佢吸引力增加及做左的野 黎古住有錢人.
唔知真唔真
我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

男爵府

"HERMES"兩個女人咁仲慘過佢啦..唔止無名無分,雖然閒閒地幾十萬袋拎,SO WAHTE, 要SHARE老公,囡要SHARE DADDY, 慘!!

原帖由 cathyli823 於 09-6-5 18:10 發表

跟一個比自己大咁多的男人一齊 又無名無分 雖然有錢 真係會幸福嗎

親子王國以外之連結已被刪除

禁止發言

好咩??

子爵府

No taste ! Why Richard will choose Isabella ??? No knowledge only have beauty.

男爵府

客觀D講,咁多靚女,個男人選擇佢來為家族傳宗接代,個女多多少少都有D小聰明啦..

原帖由 kukukoo 於 09-6-7 18:37 發表
No taste ! Why Richard will choose Isabella ??? No knowledge only have beauty.
親子王國以外之連結已被刪除

男爵府

好認同你講法! 這個女仔當然有佢方法。

原帖由 小仙女Mummy 於 09-6-8 09:04 PM 發表
客觀D講,咁多靚女,個男人選擇佢來為家族傳宗接代,個女多多少少都有D小聰明啦..

別墅

咁又係!人地唔知争乜都要争 何況佢暫時仲未洗同人争
原帖由 小仙女Mummy 於 09-6-7 12:41 發表
"HERMES"兩個女人咁仲慘過佢啦..唔止無名無分,雖然閒閒地幾十萬袋拎,SO WAHTE, 要SHARE老公,囡要SHARE DADDY, 慘!!

別墅

ha!!!!!! 真係一D都唔覺得佢靚哦 D Ex好佢好多
原帖由 kukukoo 於 09-6-7 18:37 發表

大宅

同梁小姐一樣, 同為人母, 我們都替她開心.....畢竟這懷孕生子過程大家都經歷過.

但有點突然就是李生沒打算和梁小姐成親啊?
why? 難道未玩夠?定係覺得梁小姐唔係做正室做元配的材料?
同時有點替梁小姐可悲.....雖則你有大把錢...也母憑子貴, 但不是名正言順, 點都覺得比徐小姐的"千億新抱"差點...

李家既然也開心"低調"將男孫"認祖歸宗", 請也想想梁小姐的身份.

禁止發言

首頁

尾頁

跳至