自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

仔仔房昨晚吸頂燈壞咗,今日行咗兩間燈店未開市,有冇人知道香港邊度有得買磁吸LED吸頂燈燈芯?(emoji)(emoji)

琥珀宮

sugarbean 發表於 24-2-13 11:59
仔仔房昨晚吸頂燈壞咗,今日行咗兩間燈店未開市,有冇人知道香港邊度有得買磁吸LED吸頂燈燈芯?(emoji)(emo ...

淘寶

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

仔仔房昨晚吸頂燈壞咗,今日行咗兩間燈店未開市,有冇人知道香港邊度有得買磁吸LED吸頂燈燈芯?(emoji)(emo ...

鴨寮街有不過唔知新年開舖未

瑪瑙宮

灯芯是一体化火牛吗

翡翠宮

回覆樓主:

上京東買,過年照送,等兩日可以送到上門,唔使等淘寶開工。昨天仲係無門檻包郵3kg送上門,今日要買¥199先包3kg。
https://u.jd.com/j8NdyFf

不過唔緊要,有2張新人券,其中1張係50元運費券,可以俾你買4kg包郵送上門,無住宅費。
https://u.jd.com/jqNio93
attach0/tmp/phpE53Oyk

瑪瑙宮

lyh80115 發表於 24-2-13 12:24
上京東買,過年照送,等兩日可以送到上門,唔使等淘寶開工。昨天仲係無門檻包郵3kg送上門,今日要買¥199先 ...

係边度睇到包唔包邮

大宅

lyh80115 發表於 24-2-13 12:24
上京東買,過年照送,等兩日可以送到上門,唔使等淘寶開工。昨天仲係無門檻包郵3kg送上門,今日要買¥199先 ...

謝謝(emoji)

象牙宮

磁吸+ 接線。 紅對紅 & 朱古力色對朱古力 一插。 okay easy fast simple way

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

參考 youtube 怎更換。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

翡翠宮

我客廳燈一立春後又消了。

水晶宮

回覆樓主:

通常壞隻牛,我係淘寶買定357個備用,幾蚊個。唔駛成個燈換。

大宅

妳地都好叻,精打細算,謝謝建議

翡翠宮

tkop 發表於 24-2-13 12:43
係边度睇到包唔包邮

港澳首頁有大大隻字。我的→設定→通用→切換站點→港澳
attach0/tmp/phpyV7F5q

男爵府

鴨寮街,我之前買過

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

日本城

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊