自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

正賤人

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

badguy333 發表於 24-4-16 20:10
ig kol港男非禮未成年少女
https://lih.kg/3639017

樣又唔係咁差,係D女仔容易(emoji)上床

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MC媽 發表於 24-4-16 20:05
做女仔真係要好好保護自己, 唔好立亂上人屋企, 仲要三唔識七。
東張頭先訪問個女仔話仲有啲朋友係有男朋友 ...

我今晚先講,好救命,見第一次就上床,重要唔用套搞到有性病,乜而家d女仔咁open架咩?個男既都好賤格,連未成年都搞

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

加菲貓3 發表於 24-4-16 20:27
講真,個樣好過12子一半人以上。。又壞壞地咁,呃唔小少女

男既又唔係樣衰,要呃女應該唔難,特別入世未深既妹妹仔

男爵府

uhtcl2006 發表於 24-4-16 21:50
男既又唔係樣衰,要呃女應該唔難,特別入 ...

依家啲女仔,點會入世未深,分分鐘SP多到手指加腳指都唔夠數

水晶宮

Switzerland 發表於 24-4-16 19:59
真係不知所謂,細路女都呃,邊個kol 咁賤格

成家都痴,唔明點解唔報警

伯爵府

道德倫亡

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

一屋怪人
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

伯爵府

呢啲女仔自己都濫交

pansy888hk    發表於 24-4-16 22:25

珍珠宮

咪係, D女仔根本似自願咁, 貪人高大樣唔差卦.......... 不過又肯唔用DOM DOM既?自己惹到病都無得怨架!!

selinako^^    發表於 24-4-17 10:22

珍珠宮

2023年兔年勳章

esmehouse 發表於 24-4-16 20:42
其實啲女仔都有問題

X2
男係衰、賤格就一定,女就。。。我唔會同情佢哋

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

日月水火 發表於 24-4-16 23:01
X2
男係衰、賤格就一定,女就。。。我唔會同情佢哋
貪慕虛榮,見人哋住私樓就仆到去送上門
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

jimliu713 發表於 24-4-16 20:03
但當中有d女仔都有問題, 有男友又同呢條友上床。

而家年青一代唔同晒架啦,思想超級開放,我聽過係玩3p,4p,同時有幾個男,女朋友,好恐怖

pansy888hk    發表於 24-4-18 00:52

男爵府

加菲貓3 發表於 24-4-16 20:01
我等緊連仔起底,爆相。。犯法事,連仔夠大膽

原來現在d 後生女咁唔識保護自己,呢d 真係唔怕長氣都要日講夜講

子爵府

Switzerland 發表於 24-4-16 19:59
真係不知所謂,細路女都呃,邊個kol 咁賤格

從來對靚仔無任何好感,都唔follow靚仔

子爵府

esmehouse 發表於 24-4-17 00:21
貪慕虛榮,見人哋住私樓就仆到去送上門

好多人都諗住搵到好碼頭,但又唔係人人有呢種福氣,最後好似呢班人咁搞到有性病

pansy888hk    發表於 24-4-18 00:52

子爵府

moonday 發表於 24-4-16 20:35
其實我覺得果啲女仔都開放,咁易去一個三唔識七既男仔屋企,咁上得預左有下文架啦,邊有咁單純睇貓睇狗呀 ...

而家好多女仔都戒心好低,我以前後生有女人話埋車我都唔敢,點解而家d女仔咁容易上陌生男屋企,上左去真係叫天不應叫地不聞,好彩我無女

男爵府

睇佢家底唔差…
但阿媽會偷人錢
真係耐人尋味

大宅

加菲貓3 發表於 24-4-16 20:27
講真,個樣好過12子一半人以上。。又壞壞地咁,呃唔小少女

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

noodle_noodle 發表於 24-4-17 01:46
好多人都諗住搵到好碼頭,但又唔係人人有呢種福氣,最後好似呢班人咁搞到有性病
...
靠自己努力讀書好過啦,正正經經搵份工,Touchwood 起碼有咩事都可以養得起自己呀,依度有時都有人 post 話想走又走唔到,就係因為冇返工全部咩都靠老公
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊