論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

珍珠宮

佢錫你老公多過BB你就驚lor
原帖由 joeywongmy 於 09-8-4 22:21 發表
今晚晚飯後老公話想食蘋果
就叫工人切啦
工人﹕無喎
我﹕bb咪有2個蘋果囉(bb個d無放入雪櫃)
工人﹕咁切邊個?
我﹕事但一個啦
工人﹕邊個靚d?好似呢個靚d,咁呢個比bb,唔靚個個比先生^^
老公﹕ 究竟邊個出糧比佢呀!! ...

伯爵府

原帖由 Froggy_joe 於 09-8-4 22:29 發表
佢錫你老公多過BB你就驚lor

我都係咁話, 姐姐鍚BB 得啦, 你老公留返你自己鍚麻

男爵府

原帖由 joeywongmy 於 09-8-4 22:21 發表
就叫工人切啦
工人﹕無喎
工人﹕咁切邊個?
我﹕事但一個啦
工人﹕邊個靚d?好似呢個靚d,咁呢個比bb,唔靚個個比先生^^

子爵府

環保接龍勳章

大宅

我地個個都望工人錫bb啦!

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好搞笑... 不過工人錫bb 係好事丫, 唔通你想個工人唔錫bb 咩...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

工人對 BB 咁好你都
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

超搞笑...

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

搞笑

禁止訪問

子爵府

就叫工人切啦
工人﹕無喎
工人﹕咁切邊個?
我﹕事但一個啦

寧願錫bb多D

珍珠宮

就叫工人切啦
工人﹕無喎
工人﹕咁切邊個?
我﹕事但一個啦

寧願佢鍚BB多D啦, 好過佢有好野唔俾bb, 一係留番俾佢自己食你就仲激氣.

好似我隻怪獸咁, 次次都叫佢揀d靚菜葉俾bb煮飯仔, 其他我地大人食就ok. 有次俾我見到bb果d菜, 有黃葉, 又有爛葉, 都唔知有無揀過. 咁就真係抵打喇.

伯爵府

你執到啦,請到個好工人!

別墅

係呀. 你請到好工人呀. 我朋友個印, 所有好嘢留返自己食, 啲骨多肉少嘅, 就細路食. 留翻俾 呀 sir 受 mom 嘅就係中等果啲. 因食飯時 sir 同 mom 都唔係屋企, 細路俾佢蝦, 就算細路投訴左, 佢都好多大話, 又做戲. 真係鄧細路慘.

大宅

我家姐姐都專揀好野比bb食

大宅

就叫工人切啦
工人﹕無喎
工人﹕咁切邊個?
我﹕事但一個啦

咁老公個老板係邊個呢? 你工人梗係要睇/錫住大大老板啦!

我工人都會留好野俾小朋友食, 如雞脾一定會夾俾佢. lunch 時工人食隔夜, 另煮新鮮俾小朋友. 我仔會講俾我知.

別墅

如果佢對你老公好你咪仲驚,仲曬命
原帖由 peipeibb 於 09-8-5 21:34 發表

咁老公個老板係邊個呢? 你工人梗係要睇/錫住大大老板啦!

我工人都會留好野俾小朋友食, 如雞脾一定會夾俾佢. lunch 時工人食隔夜, 另煮新鮮俾小朋友. 我仔會講俾我知. ...

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我個工人都係架,有日我c6見個啤梨好熟,想攞嚟食,點知俾個工人叫住。。。話要留番俾BB食哦!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

首頁

尾頁

跳至