論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

個印印話要 響印尼新年其間 (八月廿二日) 開始 , 為期一個月, 齋戒, 齋戒者朝早五點到晚上七點 不吃不喝 .

咁點算呀. 我個人真係好唔贊成喎. 如果係咁, 身體有試咁點呀 , 有病咁點呀. 無力又點做野呀.. 唔掂喎. 個b 仲要佢湊架喎. 抱抱下跌咁點呀 ... help

別墅

佢地話無事喎, 咁多年都慣左,但連水都唔飲得真係唔得囉, 但我老公話叫我尊重吓人地既教喎????
原帖由 豆豆B媽 於 09-8-5 21:28 發表
個印印話要 響印尼新年其間 (八月廿二日) 開始 , 為期一個月, 齋戒, 齋戒者朝早五點到晚上七點 不吃不喝 .

咁點算呀. 我個人真係好唔贊成喎. 如果係咁, 身體有試咁點呀 , 有病咁點呀. 無力又點做野呀.. 唔掂喎. 個 ...

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

我媽問左佢D friend, 用左工人好多年個d, 都係話唔比佢地咁做
我都好唔同意. 如果佢淨係做家務唔駛湊b 就或者ok , 但係要湊b, 真係無力或者病左, 抵抗力弱左咁, 就麻煩.

同左佢講, 話唔贊成咁做, 佢話佢接受喎. 唔知真係聽唔聽得明呢

大宅

我都唔比姐姐唔食野, 我有同佢講唔好思意, 佢亦表示明白揍小朋友要好多體力所以ok. 我應承新年比封大利是佢.
ps: 我姐姐超好架!

洋房

我個工人都係咁架~~
無問題既~~
佢地由細到大都係既~~
我起初都驚佢會暈低~~
不過到而家都ok喎~~
無事喎~~

首頁

尾頁

跳至