論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

事源係尋晚我拎野時發現d櫃面浦晒塵, 於是去問個工人幾耐抹1次, 佢初時答我1星期2次, 跟住再指住其他櫃頂問, 佢答我今日冇抹, 我叫佢自己用手抹吓幾多塵, 跟住佢話bb成日喊要睇住bb, 所以冇抹!
平日我屋企中午係有人o係度ga, 我話你可以有人時抹, 如果唔係你做咩?? 佢話要接3! 仲要係d態度唔好咁答!
跟住我冇再理佢, 佢就走番入佢房色左燈又喊! (每次話佢都都會喊)
今朝好似食左x咁黑口黑面! (我尋晚唔係罵佢, 冇大聲, 我呀媽在場, 佢都覺得我唔係罵佢)
我平時都好小話佢, 因佢係個唔話得o既公主, 一話佢就會黑面又喊, 又從來都唔會認錯! 但有時d野真係唔可以唔出聲!
我今晚番去肯定又要受佢氣la!
頭先我呀媽話佢唔食野, 又淚水汪汪咁, 我真係驚自己今晚見到佢個死樣頂唔順大聲罵佢!
有冇高人可以教我今晚點做好呀?
死la, 話吓佢已經喊晒咁, 如果真係大聲罵佢, 我驚佢會睇唔開走去跳樓咪c, 真係好煩呀!

禁止訪問

別墅

完全同我個工人一樣, 我而加已經唔再話佢,因為佢13/9走, 我唔想大家臨尾大家唔開心.
原帖由 iambluecat 於 09-8-11 16:42 發表
事源係尋晚我拎野時發現d櫃面浦晒塵, 於是去問個工人幾耐抹1次, 佢初時答我1星期2次, 跟住再指住其他櫃頂問, 佢答我今日冇抹, 我叫佢自己用手抹吓幾多塵, 跟住佢話bb成日喊要睇住bb, 所以冇抹!
平日我屋企中午係有人 ...

男爵府

她喊都好,我前一個炒走的衰印係對住你陰陰咀笑"妙"你的更講明係專登激我的。所以邊個話印印一定無腦?起碼我呢件幾嘵得同我玩!
原帖由 condy 於 09-8-11 17:41 發表
完全同我個工人一樣, 我而加已經唔再話佢,因為佢13/9走, 我唔想大家臨尾大家唔開心.

子爵府

件件都係咁衰, 我個件咪又係咁, 問佢幾時抺過, 有無抺過, 佢梗係唔答你, 再問就覺得你鬧佢, 黑定面先, 我今日都受左個公主氣LA, 但我唔會再為佢動真氣, 因為我決定炒佢, 呢段時間就尤得佢, 得過且過, 揾到新工人, 佢就返鄉吓黑佢老豆老母!

首頁

尾頁

跳至