懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇用過循道衞理的陪月員? 有冇好介紹?

如題.

大宅

Re: 請問有冇用過循道衞理的陪月員? 有冇好介紹?

您千萬千萬千萬千萬千萬不要用 蕭x英。
因她連最基本的冷熱常識都冇, 超級不專業。
如果您唔想個b比人照顧得差, 請記住不要請她

別墅

maggie0930
咁你有冇要求換人呀 ? 我已經同循道衛理預約左, 7月時會作interview...有冇d mud野值得留意同問架 ??

maggie0930 寫道:
您千萬千萬千萬千萬千萬不要用 蕭x英。
因她連最基本的冷熱常識都冇, 超級不專業。
如果您唔想個b比人照顧得差, 請記住不要請她
http://hk.myblog.yahoo.com/babylinus104[Baby Linus's blog/url]

大宅

Can i know the price ...........
is it cheaper than others?

Katie

複式洋房

我打電話問過, 他們會告訴你陪月員的資歷, 你可以選擇聘請有經驗的陪月, 但要快, 如八月預產期, 有經驗的陪月年初時已被book晒, 餘下均為新手, 要認真考慮啦!

首頁

尾頁

跳至